Przyjęcia „szyte na miarę“, to najprzyjemniejsza część naszej pracy, wymaga kreacji, mobilizacji
i doświadczenia. I daje wielką satysfakcję.
W naszych wspomnieniach mnóstwo jest anegdot o powolnych windach w Pałacu Kultury (przyjęcia na najwyższym piętrze), śliskich schodach i zapleczu w piwnicy Muzeum Narodowego (czterokrotnie bal „Spragnieni Piękna“ dla 400 osób), odległościach na Torze Wyścigów Konnych (piknik dla 3000 osób), biurokracji francuskich urzędników (stoisko Miasta Warszawy na Targach Nieruchomości w Cannes), urwaniu chmury nad ogrodem,
w którym właśnie skończyliśmy zastawiać bufety dla 250 osób.
Cieszymy się, że wszystkie te przyjęcia były bardzo udane, a we wspomnieniach naszych klientów, tylko to się liczy. Pracujemy w zespołach wyspecjalizowanych w przygotowaniu poszczególnych etapów przyjęcia. Ekipa techniczna buduje zaplecze, montuje sprzęty, ustawia meble. Dział transportowy zapewnia dostawy, oraz samochody-chłodnie. Kucharze i kelnerzy przybywają w odpowiednim czasie, by ze wszystkim zdążyć, ale najważniejszym naszym staraniem jest, by Goście dostali jedzenie przygotowane w ostatniej chwili, tuż przed podaniem. Najładniejsze, najsmaczniejsze i najświeższe!
Zobacz też nasze miejsca:

Oferta
W biurze, w ogrodzie, w wagonie kolejki wąskotorowej i na dachu wieżowca, realizujemy przyjęcia w przeróżnych miejscach, wskazynych przez klienta. Chętnie włączamy się w przygotowania już na etapie tworzenia koncepcji, by wszystkie pomysły, nawet najbardziej ekstrawaganckie, zrealizować sparwnie i bezpiecznie. Wiemy, jakie warunki muszą być spełnione, by kucharze i kelnerzy bezbłędnie wywiązali się ze swoich zadań. Oferty przygotowujemy indywidualnie, dostosowując się do Państwa potrzeb.
Zaproszenie
Idealny pomysł na prezent!
Zaproszenia do naszych restauracji lub do wykorzystania w sklepie internetowym.
Zaproszenie ma elegancką oprawę graficzną
i może być spersonalizowane.
Do kupienia od ręki w każdej restauracji
lub przez sklep online.

lub napisz do nas.
Nominał musi być wielokrotnością 100 zł,
a o jego wysokości decydują Państwo sami.
Kontakt
Manager
Dorota Domin
Szefowa kuchni
Marzena Gromelska
Manager
Paweł Gromelski
Szefowa kuchni
Justyna "Ziuta" Prokop
609 818 817 / 609 946 484