Menu walentynkowe
Tatar wołowy, marynowane opieńki bukowe, kalarepa, szczypiorek
Pierożek z dorszem i wędzoną ikrą, mus z szalotki, kasza gryczana, koperek, chili
Udko kaczki z chrupiącą skórką, glazurowana pietruszka, pietruszkowe purée, kapusta czerwona z winem i pomarańczą
Gorzka czekolada, malina liofilizowana, beza, sorbet malinowy
Menu walentynkowe wegańskie
Tatar z marchewki, marynowane opieńki bukowe, cykoria, nasturcja, szczypiorek
Pierożek z soczewicą i kiszonym ogórkiem, mus z szalotki, kasza gryczana, koperek, chili
Glazurowane pietruszki, purée z pietruszki, masło z orzechów laskowych, marynowany czosnek, warzywny demi glace
Gorzka czekolada, malina liofilizowana, beza, sorbet malinowy
Valentine’s Day Menu
Beef tartare, pickled shimeji mushrooms, kohlrabi, chives
Cod and smoked roe dumpling, shallot mousse, buckwheat, dill, chili
Crispy skin duck leg, glazed parsley root, parsley root purée, red cabbage with wine and orange
Dark chocolate, freeze dried raspberry, meringue, raspberry sorbet
Valentine’s Day Vegan Menu
Carrot, pickled shimeji mushrooms, nasturtium, chicory, chives
Yellow lentil and pickled cucumber dumpling, shallot mousse, buckwheat, dill, chilli
Glazed parsley root, parsley root purée, hazelnut butter, black garlic, vegetable demi glace
Dark chocolate, freeze dried raspberry, meringue, raspberry sorbet